Při vaření mladiny se z chmele extrahují aromatické složky. Zároveň se odpařují složky, které mohou způsobit špatnou chuť piva. Mladina se zbaví dalších sedimentů, které se při vysokých teplotách denaturují a vysrážejí. Pozitivním vedlejším účinkem varu mladiny je sterilizace mladiny.
Prozessdaten | |
---|---|
Přetlak | 0,2 až 0,3 bar |
Teplota | přibližně 100 °C |
hodnota pH | 5,4 až 5,8 |
Č. | Produkt | Obraz | Číslo produktu | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 Převodník talku pro zvýšené teploty média |
402050 | Požádat o cenovou nabídku | |
2 | JUMO DICON touch Dvoukanálový/čtyřkanálový procesní a programový regulátor |
703571 | Požádat o cenovou nabídku |
Č. | Produkt | Obraz | Číslo produktu | |
---|---|---|---|---|
1 | Odporový teploměr Pro potravinářský a farmaceutický průmysl |
902810 | Požádat o cenovou nabídku | |
2 | JUMO IMAGO 500 Vícekanálový procesní a programový regulátor |
703590 | Požádat o cenovou nabídku |
Č. | Produkt | Obraz | Číslo produktu | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY Kombinované elektrody pH pro hygienické použití |
201022 | Požádat o cenovou nabídku | |
2 | Pneumatické výměnné armatury Pro elektrody pH a redox |
202823 | Požádat o cenovou nabídku | |
3 | JUMO AQUIS touch P Modulární vícekanálový měřicí přístroj (analýza kapalin) |
202580 | Požádat o cenovou nabídku |