Insert your alternative text
Informace o společnosti

Společnost s tradicí

JUMO GmbH & Co. KG je high-tech dodavatelem inovativních produktů v oblasti měřicí, řídicí a automatizační technologie. Jako rodinná společnost provozovaná třetí generací dnes společnost zaměstnává více než 2300 zaměstnanců po celém světě. Inovativní řada produktů zahrnuje celý měřicí řetězec od senzorů až po automatizovaná řešení pro teplotu, tlak, analýzu kapalin, průtok, hladinu a vlhkost měřených veličin.

Dnes je společnost světovým lídrem na trhu, pokud jde o průmyslové teplotní snímače. Vyznačuje se výjimečným stupněm inovací, nadprůměrnou úrovní hloubky výroby a rozsáhlým sortimentem produktů. Tyto faktory umožňují společnosti rychle a flexibilně plnit požadavky zákazníků.

Důvěryhodnost a důvěra jsou základem vedení společnosti a zajišťují vysokou míru loajality zaměstnanců. Kromě toho si společnost zajišťuje svou schopnost uspokojit budoucí poptávku po specializovaném personálu nadprůměrnou mírou školení.

JUMO je jedním z největších zaměstnavatelů ve Fuldě s výrobní plochou 54 000 m2 ve 2 výrobních závodech. Kromě toho má JUMO 5 poboček, 1 dceřinou společnost a 15 domácích kanceláří v Německu.



Udržitelné řízení společnosti ve spojení s realistickými cíli růstu, zdravým financováním a zaměřením na klíčové trhy budoucnosti zajistilo, že korporátní skupina JUMO je na cestě k úspěšnému růstu - dnes i v budoucnosti.

Společnost byla založena v roce 1948, od samého začátku se zaměřila na mezinárodní trh a první pobočky v zahraničí založila již v roce 1971. Dnes má JUMO 24 dceřiných společností a více než 40 agentur ve více než 60 zemích.