Sledování diferenčního tlaku

Sledování diferenčního tlaku

Scezení v klasické scezovací kádi je v podstatě mechanická metoda, při které se ze slupek cílenou recirkulací rmutu vytváří filtrační vrstva. Přes tu se pak rmut filtruje. Aby byla filtrace účinná, lze filtrační koláč cíleně uvolnit pomocí fréz ve scezovací kádi. Výška fréz a rychlost pohybu se nejlépe řídí pomocí diferenčního tlaku.

Doporučené řešení pro měření diferenčního tlaku

Optimální pohyb se správným tlakem

Naše řešení pro měření diferenčního tlaku ve scezovací kádi

Snímač tlaku JUMO dTRANS p20 DELTA, který je perfektní pro použití v potravinářské výrobě, spolehlivě měří diferenční tlak. To znamená, že výšku kutrů i rychlost pohybu ve scezovací kádi lze optimálně řídit, a tím zajistit dokonalou filtraci rmutu a kvalitu piva.

Vaše kontaktní osoba


Segment trhu potravinářského a nápojového průmyslu

JUMO Měření a regulace s.r.o. +420 541 321 113 +420 541 321 113