Monitorování tlaku

Měření tlaku

Aby byly procesy šetrné k produktu a energeticky účinné, lze mladinu vařit také pod tlakem při nižších teplotách. To znamená, že ke sledování tlaku je zapotřebí převodník tlaku vhodný pro zvýšené teploty média.

Procesní data
Přetlak 0.2 až 0.3 bar
Teplota přibližně 100 °C

Doporučené řešení pro monitorování tlaku

Vysoký tlak pro jemný var mladiny

Naše řešení pro monitorování tlaku

Stejně jako v tlakovém hrnci je i v mladinovém kotli chmel šetrně upravován při vysokém tlaku a nižších teplotách. To znamená, že lze vyrobit zamýšlená aromata. Zde je požadovaný tlak řízen snímačem tlaku JUMO dTRANS p31, který lze použít při zvýšených teplotách média. JUMO DICON touch přebírá kontrolu nad tlakem a teplotou.

Vaše kontaktní osoba


Segment trhu potravinářského a nápojového průmyslu

JUMO Měření a regulace s.r.o. +420 541 321 113 +420 541 321 113