Měření hodnoty pH

Měření hodnoty pH

Rozhodující faktory jsou určeny kyselinou při varu mladiny (např. chuť a barva piva). Proto je zde sledování hodnoty pH nezbytné. Použitá měřicí a regulační technika musí nejen udržovat konstantní hodnotu, ale musí být vhodná i pro použití v potravinářském průmyslu a při vysokých teplotách.

Procesní data

Doporučené řešení pro monitorování hodnoty pH

Perfektní úroveň kyselosti pro nejlepší chuť

Naše řešení pro monitorování hodnoty pH

Optimální hodnotu pH – a tedy ideální úroveň kyselosti Vaší mladiny – zajišťuje měření hodnoty pH bezskleněnou elektrodou vhodnou pro vyšší teploty a čištění CIP ve spojení s převodníkem a regulátorem JUMO AQUIS touch. Díky tomu si můžete být jisti, že Vaše pivo vždy udělá dobrý dojem svou chutí a barvou.

Vaše kontaktní osoba


Segment trhu potravinářského a nápojového průmyslu

JUMO Měření a regulace s.r.o. +420 541 321 113 +420 541 321 113