Sladové kotle

Při vaření mladiny se z chmele extrahují aromatické složky. Zároveň se odpařují složky, které mohou způsobit špatnou chuť piva. Mladina se zbaví dalších sedimentů, které se při vysokých teplotách denaturují a vysrážejí. Pozitivním vedlejším účinkem varu mladiny je sterilizace mladiny.

Naše doporučené produkty pro Vaše řešení

Technologie měření a regulace pro skvělou chuť

Měření tlaku, teploty a hodnoty pH v mladinovém kotli

Pro chuť a barvu piva jsou rozhodující procesy v mladinovém kotli. Pro dosažení nejlepšího výsledku a zachování kvality zajišťuje měřicí a regulační technika JUMO správný teplotně-časový program, správný tlak a také optimální hodnotu pH.

Vaše kontaktní osoba


Segment trhu potravinářského a nápojového průmyslu

JUMO Měření a regulace s.r.o. +420 541 321 113 +420 541 321 113