Sledování teploty

Sledování teploty

Pro kvašení musí mít mladina teplotu mezi 4 a 10 °C, aby kvasinky mohly optimálně pracovat. Vzhledem k tomu, že během fermentačního procesu vzniká teplo, musí být fermentační tanky dostatečně chlazeny, aby se teplota udržela v optimálním rozsahu pro buňky kvasinek. Pro kvašení musí mít mladina teplotu mezi 4 a 10 °C, aby kvasinky mohly optimálně pracovat. Vzhledem k tomu, že během fermentačního procesu vzniká teplo, musí být fermentační tanky dostatečně chlazeny, aby se teplota udržela v optimálním rozsahu pro kvasinky.

Procesní data

Doporučené řešení pro měření teploty fermentace

Perfektní fermentační teplota

Naše řešení pro měření teploty

Chlazení ve fermentační a skladovací nádrži vyžaduje přesné měření a řízení teploty, aby se vyrovnalo teplo vznikající při fermentaci a udržela se optimální teplota kvasinek. Zde doporučujeme hygienické teplotní odporové teploměry a regulátor JUMO diraTRON.

Vaše kontaktní osoba


Segment trhu potravinářského a nápojového průmyslu

JUMO Měření a regulace s.r.o. +420 541 321 113 +420 541 321 113